北京赛车pk10网上投注

剑桥雅思11有解析吗?

之前的 麦考瑞 雅思培训为您带来: Jian 11 雅思阅读 Test4passage2 原题答案解析。我们将分享这篇文章 剑桥雅思 11 Test3 阅读 Passage3 答案解析。

有些考生在完成剑桥雅思系列考试后,由于找不到答案分析,自己的问题无法理解。为了方便大家更好的分析,我们带来了答案分析!

北京赛车pk10网上投注

Question 27

答: D

关键词: assume, lack of mathematical knowledge

定位原文: Other scientists have written books to.D 第1 段."

解题思路: 题目: a reference to books that assume a lack of mathematical knowledge; 提到了一些书,所有这些书的内容都缺乏数学专业知识。books 执行的 assume 是为这本书的读者准备的,也就是说,他们假设 “读者没有 (或缺乏) 特别深刻的数学知识”, 然而,这句话不需要在英语中出现 readers候选人需要自己理解。回到原来的,have necessarily had to omit 这个表达也清楚地表明,这些书与 “出于必要而必须省略” 相关。也就是说,这些书并不是刻意回避数学的专业知识,而是考虑到读者群的具体情况,刻意回避数学内容的深度和难度。

Question 28:

答: B

关键词: not a typical book

定位原文: B “In that respect, this book differs from” 第2 段第1 句."

解决问题思路: 题目: the way in which this is not a typical book about mathematics; 翻译: 从什么意义上说,这本书不是一本典型的数学相关书籍。对于考生来说,这个问题相对容易看到 not a typical book 和 {25 的简单同义词替换。

Question 29:

答: G

关键词: personal examples, helped by

原位置: 部分 G

解决问题思路: 题目: personal examples of being helped by mathematics; 数学帮助的个人案例。从理解标题或原文的角度来看,这个问题并不难。中医学生和律师的个人案例足以帮助解决问题。然而,如果候选人只专注于为文章中的关键词找到同义词替换,无论 既找不到 personal, example ,也找不到 help ,但会遇到困难。

Question 30:

答: C

关键词: examples of people, abilities, incompatible

原址: C “To illustrate our human potential, I” 段最后一句……”

解题思路: 题目: examples of people who each had abilities that seemed incompatible; 同时能力似乎不协调的人物的例子。要灵活理解标题中的 incompatible 一词,不一定是 “不相容” 的,也不一定是指 “似乎矛盾、不一致” 的状态。言外之意是,一个人既可以拥有这种能力,也可以拥有另一种不同的能力,而这两种能力似乎不应该同时出现在一个人身上。原文中列出了四个人,每个人在两个完全不同的领域都取得了成就,只是为了表达这个意思。

Question 31:

答: B

关键词: different focuses

原位置: Some present the lives 3 句话.B 第第2 节后."

解决问题思路: 题目: mention of different focuses of books about mathematics; 提到了不同数学书的不同问题。从理解问题的含义到理解原文的含义,这个问题并不难。题目属于总结型和阐述型,而原文给出了细节,并列出了哪几种数学书籍有不同的侧重点。

Question 32:

答: E

关键词: contrast, other kinds of publication

原文: E 第3 段中的 “You will turn”."

解决问题思路: 题目: a contrast between reading this book and reading other kinds of publication;

将阅读这本书的不同经历与阅读其他出版物进行比较。从这个问题开始,最简单的一点是信息 “其他出版物”。文本中的 novel 和 newspaper 可以对应于此作文,只需一步一步地阅读这里的信息。 Question 33:

答: A

关键词: whole of the book, accessible to everybody

定位原文: 第第1 段最后一句 A 和第第2 款 “Anyone can understand ..." Thus all readers...”

解题思路: 题目: a claim that the whole of the book is accessible to everybody; 声称这本书的所有部分都可以被每个人理解。这个问题比较简单。无论你是在 A 一节中看到第一段的相关内容,还是第二段的相关内容,你都可以更顺利地得到答案。

Question 34:

答: F

关键词: different categories, intended readers

定位原文: F 第1 节 “As I wrote, I kept”."

解决问题思路: 题目: a reference to different categories of intended readers of this book; 提到这本书的目标读者的不同类别。这个问题没有什么困难。定位后更容易解决。

Question 35:

答: beginner

关键词: both music and mathematics, suitable

定位原文: A “Occasionally, in some difficult musical” 第1 段第1 、 2 句."

解决问题的思路: “音乐和数学中有某些领域适合这样的人”。根据语法可以推断,这里应该寻找某种 “人”,在原文中可以快速、方便地定位 “音乐” 的信息, 根据 So it is...as well 信息也可以确定,这确实是音乐和数学提到的答案的来源,然后通过阅读定位句子,答案可以是 beginner.

Question 36:

答: arithmetic

关键词: understand advanced mathematics, limited knowledge

定位原文: A “There are some discoveries” 第1 段第3 、 4 句."

解决问题的想法: 标题是 “有时理解高等数学已经足够了,但只需要使用一点有限的关于…… 的知识”。考生可轻松使用 advanced mathematics 回到原始文本,不必看到可能不熟悉的 algebra geometry, or trigonometry 担心,根据这句话的上下文,我们可以看到,它们都是 “高等数学” 的具体例子。下一句是 instead 和 a little 为了显示这里列出的内容是 “不高级的”,比较问题的答案是 arithmetic.

Question 37:

答: intuitive

关键词: as well as, analytical skills

原址: A “Thus all readers will” 第2 段最后一句……”或者 C I hope this book 段的第一句话."

解决问题的想法: 标题说,“作者想表明,除了分析技能之外,数学还需要思考”。事实上,你可以在文本的两部分找到答案。第一次在 A 部分。虽然没有 analytical 定位字,但是有 {99 的类似消息, 可以通过这句话中的 yet 比较关系一步一步地阅读全文,以确定答案是 intuitive;但是如果你更喜欢使用关键字 analytical skills 和 as well as 如果用这个平行关系去找答案,找到 C 段就比较容易了,直接找 analytical 原词就可以了, 答案可以通过使用 and 并行关系来确定。intuitive.

Question 38:

答: scientists

关键词: leave out, central to their theories

定位原文: D 第1 段中的 “Other scientists have written”."

解题思路: 题目说 “有些 _ 写的书,要省略一些对自己的理论至关重要的数学知识”。仔细阅读问题后,你可以推断出空间一定是作者和人。在这里,考生是否知道原文中的 omit 一词是 leave out 短语的同义词替换,如果你有这个词汇基础,你可以很容易地得到 scientists. 的答案

Question 39:

答: experiments

关键词: perform, while reading

定位原文: 段落 E “You will turn these pages” 最后两句……”

解题思路: 题目说: “作者建议不是数学专业的读者在阅读这本书的时候,应该这样做。 "候选人应该不难在原文中看到 turn these pages 和标题中看到 while 的同义词替换 reading 在确定具体答案时,只需要仔细区分,因为句子中给出了两个并排的信息,分别是 check claims 和 carry out experiments. 的比较后,只有 carry out 可以对应的 perform,所以答案是 experiments.

Question 40:

答: theorems

关键词: lawyer, helped, even more than, other areas

定位原文: G 第2 段第2 句 “I attribute much of my success there”."

解题思路: 题目说: “一位律师发现,在学习法律的过程中,学习 _ _ 比学习其他数学知识更有帮助”。根据这些信息,我们可以知道,空间中必须填充一个特定的数学领域。用 lawyer 轻松定位,仔细阅读定位部分就可以知道,只有 in particular 这个短语后面的内容很可能是具体数学领域的知识,答案是 theorems.

以上就是张老师为大家分享的剑桥雅思 11 Test3 阅读 3 答案解析,希望能帮助大家更好的备考。


以上张老师为大家带来的就是关于剑桥雅思11解析的内容

你和雅思的故事 - Go Hard or Go Home

发表于 2019-05-29

麦考瑞 雅思推荐考生复习资料-剑桥雅思 11 听力 Test4 答案详细分析 Section 3, 本单元其他相关分析,请点击: 剑 11 听力 Test3 Section1 真题分析; 剑 11 听力 Test3 Section2 真题分析; 剑 11 听力 Test3 Section3 真题分析; 剑 11 听力 Test3 Section4 真题解析。

北京赛车pk10网上投注

Question 21 & Question 22

答: B D (in either order)

原位置: scripts:

D: they 'd done quite extensive tours in different continents...

B: I wasn 't specifically looking for artists who' d produced recordings, but this is something that 's just taken for granted these days, arid they all had.

解决问题的思路: They 'd done quite extensive tours in different continents 稍后会提到与 B 选项相对应的相应选项 D; recordings, 和 they all had,。

Question 23 & Question 24

答: A B (in either order)

原位置: scripts:

JOANNA: I 'd thought it might ... it was all quite informal though and in fact they seemed very keen to talk. A: And I don 't think using the phone meant I got less rich data, rather the opposite in fact.

B: if I was going to interview leading musicians it 'd only be possible over the phone

解决问题的思路: telephone interviews 定位后很容易听到 B 选项,后面提到你担心录音质量,但是 worked out all right, 排除 E; 关于时间,提到至少半个小时,有些会更长,所以排除 D 选项; 尽管后来有人说 stressful,,但受访者很乐意交谈,C 被排除在外。最后,我认为通过电话采访获得的信息并不少。选择 A.

Question 25 & Question 26

答: B E (in either order)

原始位置: scripts:

JOANNA:.B: When I started I was more interested in trying to investigate the impact of what was worn on those listening, and also.E: whether someone like a violinist might adopt a different style of clothing from, say, someone playing the flute or the trumpet.

解决问题的思路: 在题目中把握 originally,,所以录音中的 when I started 表示题目的答案是以下内容;; 题目的答案是 when I started ; 录音中的 {63 investigate.为了尝试调查着装对倾听观众的影响,相应的选项 B; 然后说 whether someone like a} 。..指小提琴手是否会从长笛或喇叭演奏者那里吸取不同风格的服装,对应于选项 E.

Question 27

答: C

原位置: scripts:

SUPERVISOR: You only had women performers in your study. Was that because male musicians are less worried about fashion?

JOANNA: I think a lot of the men are very much influenced by fashion, but in social terms the choices they have are more limited ... they 'd really upset audiences if they stayed away from quite narrow boundaries.

解决问题思路: women performance 定位比较简单。女性说男性更容易受到时尚的影响,并将 A 排除在外; 然后提到,在社会规则下,男性对服装的选择更加有限, 对应 C 选项。

Question 28

答: A

原位置: scripts:

SUPERVISOR: Hmm. Now, popular music has quite different expectations. Did you read Mike Frost 's article about the dress of women performers in popular music?

JOANNA: NO.

SUPERVISOR: He points out that a lot of female singers and musicians in popular music tend to dress down in performances, and wear less feminine clothes, like jeans instead of skirts, and he suggests this is because otherwise they 'd just be discounted as trivial.

解决问题的想法: 没有提到选项 B 和 C。有人提到女人穿牛仔裤而不是裙子。裙子是不值钱的。对应选项 A.

Question 29

答: A

原始位置: scripts:

JOANNA: The subjects I interviewed felt this was really important. It 's all to do with what we understand by performance as a public event. They believed the audience had certain expectations and it was up to them as performers to fulfill these expectations, to show a kind of esteem ...

SUPERVISOR:.they weren 't afraid of looking as if they' d made an effort to look good.

解决问题思路: audience at a performance 定位起来比较容易。后来提到,表演者应该满足观众的期望,以示尊重。相应的选项 A,esteem 和 respect 是同义词表达式。

Question 30

答: C

原始位置: scripts:

JOANNA: And I also got interested in what sports scientists are doing too, with regard to clothing.

SUPERVISOR: Musicians are quite vulnerable physically, aren 't they, because the movements they carry out are very intensive and repetitive, so I 'd imagine some features of sports clothing could safeguard the players from the potentially dangerous effects of this sort of thing.

解决问题的想法: 教练的意思是,我认为运动服装的一些特征可以在表演过程中保护玩家免受一些潜在的危险。对应的选项是 C.


以上范老师为大家带来的就是关于剑桥雅思11解析的内容

发表于 2019-05-29

范文:?

The line graph gives information about the amounts of C02 released per capita in four European countries from 1967 to 2007.

Of the four countries, Portugal and Italy experienced increases in their CO2 emissions. In 1967, the quantity for per person in Italy was 4.3 metric tonnes, while that of Portugal was only 1.3. There were similar upward trends in CO2 emissions in the two countries until 2007, when the figures for Italy and Portugal reached 6.7 and 5.4 respectively. Noticeably, the CO2 release per capita in Portugal was the lowest of all four countries throughout the period.

On the other hand, each Briton and each Swede emitted less CO2 on average at the end of the time period than at the beginning. The amount for Britons had remained the highest across the whole period. It started at 10.9 and declined steadily to 8.7. The figure for Swedes rose from 8.7 in 1967 to 10.3 in 1977, but saw a drastic fall thereafter. It declined below the figure for Italians after 1990 and reached 5.4 in 2007.

In sum, each person in Portugal and Sweden had released widely differing amounts of CO2, but the amounts converged until they equaled in 2007。(201 字,后面字数分析)

事实上,大部分雅思图表作文都无法用 150 字写出所需的信息点 _ 剑桥雅思考试考官的作文只写了 150 多个字,有的作文范文甚至超过了 220 个字 (剑桥雅思 10 Test 2)。但是烤鸭不需要紧张,因为是按照 9 分的标准写的。遗漏了少量的信息点,犯了一些词汇和语法错误,结构又有问题,就得 6 分。

仔细分析范文的同学应该会发现,只有 Sweden 有明显的转折点,写了两个趋势,其他三个国家只写了一个趋势。到 2007年,Italy 和 Portugal1997 之间的变化趋势接近持平,没有提到。即便如此,也写了 200 多个字。因此,建议烤鸭们为考试或考试做好准备

把字数控制在 170 字左右。


以上薛老师为大家带来的就是关于剑桥雅思11解析的内容

发表于 2019-05-29
在线咨询
IOS papers
wechat您有一条新的消息
麦考瑞雅思客服
请问您要考雅思A类还是G类?